Wat wij doen

Automotive actiewebsites

Snel schakelen. Reageren op de markt. Op uw klanten en uw concurrenten. Als internetbedrijf kennen wij maar al te goed het belang van een actiewebsite met optimale conversie om in de pas te blijven. Wij helpen u graag verder. Bovendien heeft Cartel een reeks aan producten om uw automotive actiewebsite snel toe te rusten met een rijke functionaliteit en vele gebruiksvriendelijke applicaties.

Actiewebsites

Acties op landingspagina's

Cartel is gespecialiseerd in het inrichten van actiewebsites en landingspagina’s waarmee acties of aanbiedingen snel en actief bij een groot publiek onder de aandacht gebracht kunnen worden. De actie wordt in een landingspagina binnen uw eigen website of op een losse actiesite geplaatst. Het voordeel van het inrichten van -apart bereikbare- actiematige landingspagina’s binnen uw eigen website is dat u de terugkerende bezoekers na afloop van de actie of Ads campagne niet kwijt bent.

Google Ads campagnes

Om een landingspagina optimaal op internet vindbaar te maken, kan deze ondersteund worden door een Google Ads campagne. Dankzij een uitgekiende analyse van relevante zoekwoorden wordt de op internet zoekende klant rechtstreeks naar uw aanbod geleid. Daarnaast kan met ‘regiotargeting’ nog doelgerichter gewerkt worden.

Google Ads
Zoekmachineoptimalisatie

De Cartel Lead-Generator

Haal alles uit uw online campagnes met de Cartel Lead-Generator! Dé module om uw actiemodellen aan te bieden én uw leads te beheren en te monitoren. Creëer in combinatie met uw huidige website een krachtige actiewebsite en speel direct in op wijzingen in uw voorraad. Zo weet de bezoeker van uw actiepagina direct waar deze aan toe is en hoeft u nooit een klant teleur te stellen.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch