Producten

Cartel Car Configurator, online auto's samenstellen

U wilt een carconfigurator die altijd up-to-date is? Eentje die zich gewoon binnen uw eigen dealerwebsite bevindt? Een car configurator die direct sales voor uw bedrijf genereert en niet voor uw concurrent?

Met de Cartel Car Configurator kunnen uw bezoekers binnen uw eigen website een nieuwe auto samenstellen. De configurator is zeer gebruikersvriendelijk, leverbaar voor elk automerk verkrijgbaar op de Nederlandse markt en kan snel in uw website geïmplementeerd worden. De geïntegreerde offertemodule en het automatische matching-systeem met actuele auto's uit uw voorraad maakt dit een zeer krachtige sales-tool voor uw bedrijf.

Zoekmachineoptimalisatie

Uw showroom 24 uur per dag bereikbaar

Bezoekers van uw website moet u nu naar de importeurswebsite verwijzen om een nieuwe auto samen te stellen. Vanaf dat moment bent u uw bezoeker 'kwijt'. Uw bezoeker kan dan eenmaal op de importeurs-website wanneer hij zijn/haar configuratie wil bestellen of meer informatie wenst vanuit een lijst dealers zomaar een andere dealer selecteren om daar de auto te gaan bestellen. Ook kunnen bezoekers die net een auto samengesteld hebben daarvoor vaak niet rechtstreeks een offerte bij u aanvragen. Het zou dus erg mooi zijn om de car configurator in uw eigen website te kunnen integreren.

Vanaf nu kan dat met de Cartel Car Configurator. Deze kan in elke dealerwebsite geïntegreerd worden. Elke personenauto van elk merk en type kan met de car configurator samengesteld worden. De data wordt dagelijks ge-update en is daarmee altijd actueel.

Matches met uw direct leverbare voorraad

Uniek aan de Cartel Carconfigurator is dat bezoekers die een auto samenstellen tijdens het proces matches te zien krijgen met de demo's en nieuwe auto's van uw eigen totale voorraad door deze te koppelen aan de Cartel Auto-Webshop module.

Multifunctionele offertemodule

Na het samenstellen van een auto worden bezoekers aangeboden een proefrit, offerte (met inruilvoorstel) of een leaseofferte aan te vragen. De aanvragen zijn door bezoekers eenvoudig in te vullen en converteren per e-mail direct naar een internetverkoper / klantcontactcentrum. Daar worden deze direct als concrete leads verwerkt.

Lead management

Gebruikt u het pakket SAM van UnameIT? Dan is het mogelijk de leads direct in te schieten in SAM Vandaag.

Importeurs en dealer- of brancheorganisaties

Ook voor grotere organisaties, zoals importeurs en dealer- of brancheorganisaties is er een versie van onze car configurator beschikbaar, met op uw schaal aangepaste opties die van grote meerwaarde kunnen zijn.

Webanalytics

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch