Producten

Cartel Lead-Generator

Cartel Lead-Generator

Haal alles uit uw online campagnes met de Cartel Lead-Generator! Dé module om uw actiemodellen aan te bieden én uw leads te beheren en te monitoren. Creëer in combinatie met uw huidige website een krachtige actiewebsite en speel direct in op wijzigingen in uw voorraad. Zo weet de bezoeker van uw actiepagina direct waar deze aan toe is en hoeft u nooit een klant teleur te stellen.

Leads en Taxaties

Leads en Taxaties

Tevens heeft onze Lead-Generator een unieke functionaliteit waarbij uw leads worden bewaard zodat u deze te allen tijde kunt inzien. Met behulp van onze editor beheert u eenvoudig teksten en afbeeldingen van uw actiepagina’s. Ook heeft u de mogelijkheid om bezoekers een traject aan te bieden waarbij er een taxatie van een inruilauto kan worden aangevraagd.

Maatwerk vormgeving

De actiemodule is zo opgezet dat deze zich uitstekend leent voor een individuele vormgeving. Onze ervaren designers helpen u graag verder bij het vormgeven van een pakkende voordeel website in uw huisstijl of merkidentiteit.

Maatwerk vormgeving
Google Adwords

Campagne

Wanneer u besluit om met de Cartel Lead-Generator aan de slag te gaan, verzorgt Cartel de gehele implementatie van Google Analytics en de meetmethode van Google AdWords zodat u exact weet wat uw campagnes opleveren. Om maximale conversie te garanderen, neemt Cartel het beheer op zich van Google AdWords en verzorgen wij maandelijks een rapportage om u op de hoogte te houden van de prestaties van uw acties.

De voordelen

  • Op basis van maatwerk vormgeving
  • Zelf actie auto's toevoegen of wijzigen
  • Algemene-, technische informatie zelf te beheren
  • Afbeeldingen eenvoudig uploaden en wijzigen
  • Offerte aanvraag met taxatie (optioneel)
  • Gekoppeld aan uw bestaande website of een nieuw domein
  • Optimaal meetbaar met Google Analytics
  • Alleen verkrijgbaar in combinatie met een Google AdWords campagne
De voordelen van de Cartel Lead-Generator

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch