Producten

Content management

Om aan elke wens van onze klanten tegemoet te komen en de beste flexibiliteit te kunnen bieden tegen ieder budget, werkt Cartel met Wordpress en Drupal. Dit zijn beide open source Content Management Systemen (CMS). Of het nu gaat om de realisatie van een automotive actiewebsite, uitgebreide website van een dealerholding, blog, intra- of extranet, web-applicatie of multisite omgeving met embedded media integratie, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en Cartel is daarbij uw betrouwbare partner.

Content Management Systeem

Content Management Systemen

Drupal en Wordpress zijn enorm in marktaandeel gegroeid en omarmd binnen tienduizenden organisaties en bedrijven wereldwijd, met daarnaast een actieve developers community in 228 landen die de continuiteit en innovatie waarborgen met duizenden modules en uitbreidingen.

Webshops

Tegenwoordig kun je als retailer bijna niet meer zonder een online webshop. Steeds meer consumenten doen hun aankopen via het internet. Bij Cartel werken we met verschillende systemen om webshops voor onze klanten op te zetten.

Drupal Commerce en Wordpress WooCommerce zijn open source eCommerce frameworks die voor elke bedrijfsgrootte en voor elk product inzetbaar zijn, met een uitstekende schaalbaarheid wanneer uw omzet groeit. Ook de kleine schermafmeting van uw mobiel of smartphone is geen probleem voor de verschillende responsive thema's die leverbaar zijn.

Webshops
Mailchimp

MailChimp integratie

Nog meer goed nieuws! Uw Drupal website, blog of Drupal Commerce webshop is prima te integreren met uw bestaande MailChimp account.

Verstuur vanuit uw Drupal open source CMS gesegmenteerde emailaanbiedingen aan uw klanten op basis van de feedback via uw website of webshop.

Drupal Association

Cartel heeft een Organizational Membership bij de Drupal Association. U kunt ons profiel vinden op onze member pagina bij Drupal.org.

Daarnaast zijn wij op de DrupalJam en de DrupalCon te vinden, conventies voor gebruikers en ontwikkelaars.

Drupal Association

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch