Wat wij doen

E-mail marketing

E-mail marketing campagnes zijn een onmisbaar onderdeel binnen de volledige marketing mix van bedrijven. Niet alleen maakt het de resultaten beter meetbaar en is het vaak de schakel naar uw online aanbiedingen en acties, maar het brengt ook de reacties en gebruikersfeedback van uw individuele klanten in kaart en verbetert daarmee de communicatie met uw klanten.

Cartel bedenkt, ontwerpt en verstuurt nieuwsbrief campagnes voor haar klanten.

Mailchimp

MailChimp

Maakt e-mail campagnes kinderspel, met een uiterst gebruiksvriendelijke interface en geweldige tutorials. Inmiddels maken zo'n 2.5 miljoen mensen gebruik van MailChimp. Maak gratis een account aan en MailChimp helpt je je nieuwsbrief te ontwerpen, testen, versturen en delen in je sociale netwerk. Daarnaast is MailChimp goed te integreren met veel services die je al gebruikt, en toont de resultaten in overzichtelijke gegevens.

Toch nog hulp nodig?

Je stapt over van een andere bestaande nieuwsbriefmodule of je wilt je helemaal niet bezig houden met het maken van een nieuwsbrief? Wij helpen je verder, richten je account in en/of maken je e-mailtemplate(s) en zetten ze voor je klaar!

Webanalytics
Zoekmachineoptimalisatie

E-mail campagnes direct vanuit je CMS

Direct vanuit je Content management systeem campagnes beheren en versturen? Laat ons MailChimp integreren in je Cartel Website met Drupal CMS en profiteer van alle voordelen, zoals verbeterde statistieken en segmentatie op basis van klantfeedback.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch