Wat wij doen

Mobiele websites en web-apps

Het gebruik van mobiele apparaten zoals de Apple iPhone & iPad, Samsung Galaxy Tab, Blackberry, etc., is sterk aan het groeien. Er is een ruim aanbod van smartphones en tablets thuis bij de consument te vinden. De tijd dat uw website dus alleen maar voor weergave op een thuiscomputer of laptop geschikt hoefde te zijn is dan ook ten einde.

Klaar voor mobiel

De vraag naar mobiele websites en web-apps voor o.a. de smartphone is groot. De verschillen in functionaliteit, interface en schermgrootte vragen om een flexibele aanpak en een correcte implementatie van diverse leidende standaarden. Cartel heeft veel ervaring met optimalisatie van websites en applicaties voor smartphones. Ook ontwikkelen wij web-apps en apps voor in de app-store.

Mobiele websites en web-apps

Een complete web-app voor de automotive branche

Speciaal voor onze automotive klanten hebben wij een web-app ontwikkeld voor de smartphone met daarin onze krachtige modules zoals de Cartel Auto-Webshop en de Cartel Werkplaats-Planning met directe koppelingen naar uw occasionvoorraad en uw werkplaatsplankalender.

Ook is het mogelijk acties te communiceren en uw contactinformatie per vestiging op te nemen. Nog een voordeel; al deze informatie kan beheerd worden vanuit ons gebruiksvriendelijke Content management systeem zodat u geen extra tijd kwijt bent aan het up-to-date houden van de content.

Nieuwsgierig naar onze web-app? Neem contact op: Tel. (030) 69 717 30 of e-mail: sales@cartel.nl.

De voordelen van een Web-App van Cartel

  • Bezoekers die uw website met een smartphone bezoeken krijgen automatisch de mobiele app versie te zien
  • Bezoekers kunnen ervoor kiezen een icoon van uw app op het beginscherm (bureaublad) van de telefoon te plaatsen
  • De app wordt door Cartel in uw eigen huisstijl uitgevoerd
  • Alle functionaliteiten in de app zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief ingericht
  • U kunt inhoud van de app zoals nieuws, acties en aanbiedingen beheren vanuit het Cartel Contentmanagement systeem van uw website!
  • Bied uw mobiele bezoekers optimale functionaliteit met de geïntegreerde Cartel producten.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch