Wat wij doen

Online marketing

De tijd dat een website een digitaal visitekaartje of digitale brochure was, is voorbij. Websites hebben doelstellingen, zoals het promoten van een bepaalde actie, het verkopen van producten, het genereren van leads, of het overtuigen van bezoekers om hun gedrag te veranderen. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze doelstellingen worden behaald? En hoe kunt u dit meten?


Als online marketingbureau helpt Cartel bij:

  • Websitepromotie: het genereren van meer bezoek
  • Websiteoptimalisatie: het genereren van meer conversies per bezoeker
  • Webanalytics: het meten en analyseren van de resultaten
Online marketing plan

Online marketing plan

Cartel adviseert over de marketing van uw website. Wij stellen samen met u een online marketing plan op, waarbij we bepalen welke online mediakanalen en online marketingmethoden interessant zijn voor u en uw doelgroep, op welke manier deze ingezet kunnen worden en hoeveel budget er aan besteed wordt.

Webanalytics

Een goed webanalyticspakket is onmisbaar bij het bepalen van succes. Cartel zorgt ervoor dat u het bezoekersgedrag kunt meten. Per medium wordt inzichtelijk wat uw investeringen opleveren in termen van bijvoorbeeld nieuwe bezoekers, leads of omzet.

Webanalytics
Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachine­optimalisatie

Zoekmachines zijn een belangrijke bron van verkeer. Hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste termen vindbaar bent? Cartel ontwikkelt standaard uw website op een zoekmachinevriendelijke wijze. Zoekmachines hebben daardoor geen problemen om uw website op te nemen in hun index. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij het beter vindbaar maken van uw website op bepaalde zoekwoorden.

Consultancy van Cartel

Online marketing is een zeer specialistisch gebied. U heeft waarschijnlijk uw handen vol aan uw eigen taken waardoor het vaak een onbegonnen zaak is om u in een dergelijk specialisme te verdiepen. Om deze reden bieden wij als optie consultancy aan. Dit houdt in dat één van onze specialisten een afspraak bij u op kantoor inplant om al uw vragen te bespreken en indien gewenst, advies op maat zal geven en wellicht zaken kan verklaren.

Efficiënter werken én uw service verbeteren

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch