Over ons

Het fullservice internetbureau met passie en visie voor internet en automotive

Cartel is een fullservice internetbureau dat is opgericht in 1999. Door jarenlange ervaring met automotive websites en maandelijks meer dan één miljoen unieke bezoekers op de door onze beheerde platformen, ontstaat er een goede chemie en een specialisme in de dienstverlening aan de automotive en finance branche. Dit gemengd met een groeiend aantal gepassioneerde internet-geeks op alle disciplines, maakt ons bureau er één waar je niet omheen kunt.

Internet met visie

Een website ontwikkelen vereist kennis, inzicht, passie en visie. Onze account- & projectmanagers, internetmarketeers, art-director en designers praten graag met u over hoe uw online ambitie op alle fronten een succes kan worden!

Internet met visie
Online marketing

Online marketing

Online marketing draait om het behalen van concrete targets op het gebied van leadgeneratie, sales, branding en engagement. We geloven in de kracht van geïntegreerde online marketing met de inzet van search, social en e-mail.

Automotive innovators

Cartel is dagelijks verantwoordelijk voor het beheer van vele honderden automotive websites en handelt dagelijks duizenden conversies en leads af naar onze klanten. Wij kennen de markt en denken mee over de toekomst.

Automotive innovators
Social business

Social business

Wij geloven in goed luisteren en proactief participeren in online conversaties. We denken, coachen en creëren relevante content. We zetten social in zodat gesprekken een structurele bijdrage aan uw business doelen kunnen leveren.

Maak gebruik van de expertise en het relatienetwerk van Cartel voor het ontwikkelen van uw online ambitie! Wij zijn altijd bereid een samenwerking aan te gaan als dit van meerwaarde is voor een goed product!

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch

Website + showroom

Online oriënteren en dan naar de showroom
De Core facts van Cartel