Wat wij doen

Renault dealer concept

Vanuit Renault Nederland was er de wens een systeem te ontwikkelen waarbij aangesloten dealers eenvoudig een website konden beheren. Enerzijds is het mogelijk voor Renault Nederland om gemakkelijk content aan te leveren voor de dealers, in de huisstijl van Renault, en anderzijds hebben de dealers nog steeds vrijheid om de content naar wens in te vullen.

Doelstelling

Vanuit hetzelfde systeem waar een dealer de Renault website beheert moest het mogelijk zijn om dezelfde dienst aan te bieden voor dealers die ook het merk Dacia aanbieden. Daarnaast zijn er voor beide merken actiewebsites opgenomen in het beheersysteem.

Design & Techniek

Vanwege de complexiteit van dit project is er gekozen om te ontwikkelen in Drupal. Hierdoor kunnen alle gewenste functionaliteiten aangeboden worden in een overzichtelijk systeem. In de vormgeving is duidelijk de huisstijl van Renault terug te zien. Het strakke, moderne design geeft overzichtelijke de verschillende elementen op een pagina weer, zonder dat het beheer hiervan gecompliceerd wordt.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch