Over ons

Interaction Designer

Je hebt recente ervaring op het gebied van interaction design en dat blijkt zeker uit je portfolio. Je weet wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld HTML5 en CSS3 om spectaculaire en succesvolle designs te maken. Het is natuurlijk logisch dat Adobe Photoshop geen geheimen voor jou meer heeft. Je hebt grote interesse in je vakgebied, en volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Je hebt de ambitie om voorop te lopen wat betreft nieuwe technologieën en in je eigen ontwikkeling en jij wilt je collega’s helpen om samen Cartel naar een hoger level te brengen.

Heb jij een duidelijke visie hoe je opmaak, content en interactie bij elkaar moet brengen om de bezoekers van een website de beste user experience te geven en tot conversie kan verleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Cartel heeft een vacature voor een Interaction Designer die onze klanten, maar ook ons design- en development team kan inspireren met een creatieve visie op internetdesign.

De functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van sites, online campagnes, pitches en (web)apps;
  • Je vertaalt daarvoor conversievraagstukken en projectopdrachten naar creatieve online oplossingen en concepten d.m.v. mock-ups en wireframes;
  • Je draagt daarna zorg voor een adequaat en efficiënt verloop van het ontwerpproces;
  • Je levert tevens deskundige adviezen en ondersteunt onze klanten en teams met betrekking tot het design van interactieve media;
  • Je presenteert je uiteindelijke ontwerpen aan klanten en geeft een overtuigende en enthousiaste onderbouwing van de uitwerking;
  • Je enthousiasmeert, motiveert en inspireert je collega designers/developers door middel van inhoudelijke feedback en creatieve oplossingen en bent bereid constant mee te werken het interne proces te verbeteren.

Je nieuwe collega’s en hun ambitie

Bij Cartel werk je natuurlijk niet alleen. Samen met jouw collega’s werk je naar het beste resultaat voor de klant. De ene keer werk je aan een conversiegerichte actiewebsite en daarna aan de ontwikkeling van de website van een bedrijf met meer dan honderd miljoen euro omzet. Een groot deel van onze klanten bevinden zich in de automotive sector. Een sector die constant in beweging is en waar de slag voor het online verkopen van auto’s de komende jaren wordt gevoerd. We willen samen met jou dus een branche helpen veranderen. Alleen door intensief samen te werken met je collega’s, van elkaar te leren en een echte die-hard van het vak te zijn die zichzelf constant wil verrijken, kan je dit doel bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je hebt recente ervaring op het gebied van interaction design en dat blijkt zeker uit je portfolio. Je weet wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld HTML5 en CSS3 om spectaculaire en succesvolle designs te maken. Het is natuurlijk logisch dat Photoshop geen geheim voor jou meer heeft. Je hebt grote interesse in je vakgebied, en volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van web- en app design. Je hebt de ambitie om voorop te lopen wat betreft nieuwe technologieën én in je eigen ontwikkeling en jij wilt je collega’s helpen om samen Cartel naar een hoger level te brengen.

Wat krijg je er voor terug....

Op een bureaublad van 2m2 oppervlakte zal een Mac of PC (doorhalen wat niet van toepassing is) werkpaard naar je lonken in een ruim opgezette werkplek, op een goed bereikbare locatie in Utrecht. Daarnaast is er een verzorgde lunch in onze eigen lunchruimte en een gezellige vrijmibo in de bar. Regelmatig organiseert een collega iets leuks zoals een avondje gamen, karten of wordt de McDonalds leeggekocht. Is dit nog niet goed? Dan willen we natuurlijk ook wel een salaris betalen, hier komen we samen wel uit.

Hoe nu verder?

Ja, je wilt morgen beginnen? Dat kan! Maak ons gek met je portfolio en wij nodigen je vast uit voor een gesprek.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch