Over ons

Lead PHP developer

Als Lead PHP developer bij Cartel werk je in een hecht team aan ons nieuwe platform. In deze functie bepaal jij samen met de directie en het team welke richting we met ons nieuwe platform opgaan. Je begeleid dagelijks de developers en bent zowel bezig met de architectuur als met de bouw van het platform. Samen met de productowner en projectmanager werk je klantvragen uit tot praktische koppelingen. Het kan gaan om specifieke maatwerk oplossingen maar ook om generieke uitbreidingen van het platform waar al onze klanten gebruik van kunnen maken. Aan jou de taak om de beste technische oplossingen te vinden voor een perfect eindproduct. Om dit te bereiken zal je goed moeten kunnen samenwerken met de verschillende disciplines. Je bent een full stack developer en bent dus betrokken bij het gehele ontwikkelproces; van concept tot en met de implementatie.

Wat vragen wij van je?

  • Bent een master in PHP, HTML en CSS
  • Beschikt over kennis van SQL en relationele databases
  • Bent een teamspeler in hart en nieren
  • Bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • De klant is jouw focus
  • Beschikt over HBO/WO werk en denkniveau en beschikt over analytische kwaliteiten

Wij bieden:

  • Een plezierige werkomgeving op een goed bereikbare plek in Vianen
  • Interessante projecten binnen de autobranche
  • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf

Bedrijfsprofiel

Cartel is het online marketing bureau voor de autobranche. Wij bouwen aan state of the art digital marketing oplossingen voor onze klanten. Van ontwikkeling tot implementatie, van concept tot strategie. Blijven innoveren en meebewegen met de veranderingen in de markt zien we als basis voor succes! Onze klantenkring bestaat uit autobedrijven, importeurs, financieringsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Het team van Cartel bestaat momenteel uit 14 personen. We zijn onderdeel van UnameIT in Woerden waar we met nog 35 andere collega’s bouwen aan mooie back- en frontoffice softwareapplicaties voor autobedrijven.

We zijn open, sociaal, informeel en vooral ook gedreven. We werken als team, maar daarbinnen heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Innovatieve oplossingen bedenken waar onze klanten optimaal door ondersteund worden. Maar ja, al deze dingen lees je natuurlijk wel vaker. We nodigen je uit om te solliciteren. Alleen dan kunnen we je echt overtuigen.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch