Over ons

Vacature medior online marketeer

Ben jij die energieke allround marketeer die ook strategisch sterk is en klanten graag helpt met hun online uitdagingen. En vind je het leuk om voor de mooiste automerken en dealers te werken? Dan dagen wij jou uit om eens bij ons langs te scheuren voor een kennismaking en wellicht ben jij onze nieuwe medior online marketeer!

Wie zijn wij?

Laten we ons eerst zelf even voorstellen! Wij zijn UnameIT Digital: het full service internetbureau met passie en visie voor de automotive. Wij ontwikkelen eigenlijk alles wat een autobedrijf nodig heeft om zijn klant online goed te bedienen: Een prachtig website platform waarin alle benodigdheden voor een online autobedrijf zijn gewaarborgd, van een taxatiemodule en een werkplaatsplanner, tot aan een voorraadmodule. De afdeling marketing houdt zich bezig met de online strategie en uitvoering voor een mooie verzameling klanten. We helpen hen online zichtbaar en vindbaar te worden, we zorgen dat hun website goed converteert en helpen hen met de online strategie. Dit doen we met name door de inzet van SEA, SEO en social ads zoals LinkedIN, Facebook en Instagram.

Wat heb jij in huis?

Jij bent analytisch en altijd gedreven om het maximale resultaat te behalen uit onder andere Google Ads, display advertising, Facebook advertising, of SEO content. Daarnaast ben je creatief en communicatief vaardig om de beste marketingstrategie met onze klanten te bespreken en uit te voeren op weg naar meer en meer leads. Heb jij deze gouden combinatie? Dan komen we graag met jou in contact!fdeling marketing houdt zich bezig met de online strategie en uitvoering voor een mooie verzameling klanten. We helpen hen online zichtbaar en vindbaar te worden, we zorgen dat hun website goed converteert en helpen hen met de online strategie. Dit doen we met name door de inzet van SEA, SEO en social ads zoals LinkedIN, Facebook en Instagram.

  • Minimaal 3 jaar ervaring in online marketing
  • Ervaring met het zelf opzetten van campagnes
  • Uitstekende communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden
  • Analytisch vermogen
  • Indien je een specialisme voor social hebt opgebouwd, of je dit ambieert, is dit mooi meegenomen!
  • Je kent je weg in Analytics, Tagmanager, Facebook business manager en SEO tools en hier heb je dus weinig uitleg meer bij nodig
  • Vindt het leuk om in een organisatie te werken waar geen dag en geen klant hetzelfde is
  • Uiteraard vinden we het ook fijn als je een enthousiast, vrolijk persoon bent die zin heeft in een mooie carrière van een nog steeds sterk groeiende agency.

Samenvattend gesproken, je levert niet alleen de allerbeste resultaten, maar weet onze klanten ook op boeiende wijze te enthousiasmeren voor het belang van jouw werk. Online marketing is jouw passie!

Kom werken bij UnameIT

Je komt terecht in een veelzijdig team; we zijn open, sociaal, informeel en vooral ook gedreven. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Mooie oplossingen bedenken waar onze klanten optimaal door ondersteund worden. Je krijgt ruimte en daarin verantwoordelijkheid om op jouw manier de beste resultaten te bereiken. Maar ja, al deze dingen lees je natuurlijk al veel te vaak. Kom daarom langs bij ons op kantoor en proef de relaxte sfeer, waarbij hard werken goed afgewisseld wordt met ontspanning door een potje poolen, tafelvoetbal of darten. O en vergeet de VrijMibo’s niet! Als jij die medior marketeer bent die het leuk vindt om naast een stuk klantcontact en strategie ook de campagnes op te zetten en dit graag voor een breed scala aan mooie automotive klanten doet, komen we graag met je in contact! Mail ons op vacature@uname-it.nl t.a.v. Jonathan Colletta of stuur een berichtje naar onze LinkedIn!


Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch