Over ons

Vacature PHP Developer

Ben jij een gedreven PHP developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring met frameworks als Laravel en Symfony en ben je het meest in je element wanneer je inhouse aan complexe webapplicaties mag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Cartel specialiseren wij ons in het ontwikkelen en beheren van online (SaaS) oplossingen voor de Automotive. Ons development team beschikt over een hoog kennisniveau op dit gebied en zoekt op korte termijn een collega die aan heb gewaagd is om dit uiterst gedreven team te versterken. Ben je niet bang voor een uitdaging, durf je fouten te maken en te leren en werk je graag samen in een divers team van webontwikkelaars van verschillende disciplines om de (online) toekomst van de automotive te bepalen? Reageer dan snel!

De functie

  • Samen met je collega ontwikkelaars werk je binnen een Agile/Scrum team aan de ontwikkeling van applicaties, websites en online oplossingen;
  • Vanuit jouw rol draag je zorg voor een optimaal ontwikkelproces en sta je samen met je collega’s in voor de kwaliteit;
  • Je durft fouten te maken, te leren en uit je comfortzone te treden om het beste in jezelf en het team naar boven te halen;
  • Je enthousiasmeert, motiveert en inspireert je collega´s door middel van inhoudelijke feedback en creatieve oplossingen.

Je nieuwe collega’s en hun ambitie

Bij Cartel werk je voor diverse klanten, van kleine dealerbedrijven tot de top 10 van grootste automerken in Nederland. Samen met je collega’s werk je in een informele sfeer de ene keer aan een conversiegerichte marketingtool, dan weer aan de ontwikkeling van een webapplicatie voor een groot merk.

De automotive branche is constant in beweging en hard bezig haar toekomst binnen het online kanaal vorm te geven op het gebied van sales, service en after-sales. We willen samen met jou een branche helpen veranderen. Alleen door intensief samen te werken met de branche en je collega’s kunnen we dit doel bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je bent een ervaren PHP developer en dat blijkt uit je portfolio/CV. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op jouw vakgebied en weet die snel in je dagelijkse ontwikkeling te combineren. Je bent bekend met populaire PHP frameworks en de bijbehorende toolset. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en voorop te lopen wat betreft de nieuwe technologieën.

Jouw collega's werken met:

  • Symfony (ervaring met Laravel is een pré)
  • GitLab (Git), Docker, Lando
  • Ervaring met Linux is een pré
  • SCRUM en Jira is pré
  • Ervaring React.js en Vue.js pré

Wat krijg je er voor terug....

Om te beginnen een leuke, inspirerende en informele werkplek met enthousiaste collega’s op een goed bereikbare kantoorlocatie in Vianen. Daarnaast is er een verzorgde lunch in onze eigen lunchruimte en een gezellige #vrijmibo aan de bar. Loop je even vast of wil je even denkpauze? Nodig een collega uit voor een potje darten of een potje pool!

Over ons

Cartel is hét online bureau voor de autobranche. Wij ontwikkelen premium websites en web applicaties voor onze klanten in combinatie met strategisch advies en Online Marketing. Van concept tot strategie, van ontwikkeling tot implementatie, blijvend innoveren en meebewegen met de veranderingen in de markt zien we als basis voor succes! Onze klantenkring bestaat uit autobedrijven, importeurs, financieringsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Cartel is onderdeel van Uname-IT waarmee we samen verder bouwen aan innovaties voor de branche.

We zijn open, sociaal, informeel en vooral gedreven. We werken als team, met daarbinnen ieder zijn eigen verantwoordelijkheden. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Innovatieve oplossingen bedenken waar onze klanten optimaal door ondersteund worden. Spreekt dit je aan en draag je hier graag je steentje aan bij? Solliciteer dan direct!

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch