Over ons

Stage: Online Marketing

Ben jij Student HEAO Commerciƫle Economie of HBO Communicatie / Digitale Communicatie met voldoende statistische kennis en zoek je een interessante stageplaats waar je in een team van jonge, enthousiaste en professionele mensen snel veel kunt leren? Dan kunnen wij jou de stage bieden die je zoekt!

Wij streven ernaar aan het eind van de stageperiodes stagiaires af te leveren die een dermate goede en relevante ervaring hebben opgedaan dat zij na het voltooien van hun opleiding uitstekend zelfstandig bij een willekeurig professioneel marketing- of internetbureau aan de slag zouden kunnen.

Stagetraject

Onder begeleiding van een ervaren marketeer doorloop je een veelzijdig en interessant programma waarbij je veel ervaring opdoet met SEO, SEA & SEM en tools als Google Analytics en Google AdWords. Daarnaast leer je in deze stage veel over het begeleiden, optimaliseren en rapporteren van online campagnes en het omgaan met wensen van zakelijke opdrachtgevers. Tijdens het werk heb je regelmatig zelfstandig contact met deze opdrachtgevers. In het begin werk je voornamelijk aan bestaande projecten, afhankelijk van je vorderingen zul je al snel zelf verantwoordelijk worden voor je eigen projecten.

Wat wij van jou verwachten

Je maakt onderdeel uit van de gloednieuwe online marketing afdeling van Cartel. De afdeling is snelgroeiend en er liggen grote kansen voor het bedrijf en je eigen ontwikkeling. Er worden actief diverse online marketing producten in de markt gezet. Jouw taken kunnen bestaan uit; klant rapportages opstellen, SEO teksten schrijven, Google Analytics implementaties doen, SEA campagne wijzigingen doorvoeren, etc.

Doelstelling

Wij streven ernaar aan het eind van de stageperiodes stagiaires af te leveren die een dermate goede en relevante ervaring hebben opgedaan dat zij na het voltooien van hun opleiding uitstekend zelfstandig bij een willekeurig professioneel internetbureau of software ontwikkelaar aan de slag zouden kunnen. Dit niveau is in het verleden bij de meeste stagiaires ook bereikt.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch