Over ons

Stage: Webdeveloper

Zoek je een interessante stageplaats waar je in een team van gezellige en professionele mensen snel veel kunt leren? Misschien bieden wij jou dan de stage die je zoekt! Er zijn voor HBO studenten. (bv. Multimedia of Informatica) doorlopend interessante stageplaatsen beschikbaar.

Stagetraject

Onder begeleiding van ervaren collega's doorloop je een veelzijdig en interessant programma waarbij je veel ervaring opdoet met vormgeving, ontwikkeling en onderhoud van websites. Daarnaast leer je in deze stage veel over het begeleiden van projecten en het omgaan met wensen van zakelijke opdrachtgevers. Tijdens het werk heb je regelmatig zelfstandig contact met de opdrachtgevers. In het begin werk je voornamelijk aan bestaande websites, afhankelijk van je vorderingen zul je al snel zelf verantwoordelijk worden voor nieuwe projecten.

Wat wij van jou verwachten

Het is van belang dat je goed overweg kunt met HTML, CSS en Photoshop. Naast de kennis die je binnen je opleiding opgedaan hebt is het noodzakelijk dat je elders of in de hobbysfeer ervaring hebt met het ontwikkelen van websites in HTML. Bij het selecteren van kandidaten vinden wij het prettig om een portfolio met eigen werk te kunnen bekijken zodat wij een goede inschatting van je instapniveau kunnen maken.

Uiteraard werken wij met volwassen stagevergoedingen. Ook de lunch wordt door ons verzorgd. Sommige stagiaires krijgen na afloop van hun stageperiode het aanbod om full-time (of naast hun studie - part-time) bij ons in dienst te komen.

Doelstelling

Wij streven ernaar aan het eind van de stageperiodes stagiaires af te leveren die een dermate goede en relevante ervaring hebben opgedaan dat zij na het voltooien van hun opleiding uitstekend zelfstandig bij een willekeurig professioneel internetbureau of software ontwikkelaar aan de slag zouden kunnen. Dit niveau is in het verleden bij de meeste stagiaires ook bereikt.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch