Wat wij doen

Websiteontwikkeling

Websiteontwikkeling vereist kennis, inzicht, passie en visie. Onze accountmanagers, internet marketeers en designers praten graag met u over hoe uw online ambitie op alle fronten een succes kan worden!

In de loop der tijd is de expertise van onze organisatie zeer sterk gegroeid. Er is veel ervaring opgedaan met het professioneel opzetten en intensief begeleiden van diverse projecten. Internet is voortdurend in beweging, dus is het prettig te weten dat wij ook na een project klaarstaan met advies, service, kennisinput en innovatiekracht.

Online marketing plan

Maatwerk website

Elke website die wij ontwikkelen is maatwerk. Onze collega's bepalen in nauwgezet overleg met u als opdrachtgever hoe deze conceptueel, qua vormgeving, qua indeling en qua inhoud uitgewerkt zal worden. Gebruik onze professionele hostingfaciliteiten, kies een content management systeem en integreer producten van Cartel om het compleet te maken. Waar nodig kunnen we deze eigen producten ook vaak nog op maat aanpassen.

Maak gebruik van de expertise en het relatienetwerk van Cartel voor het ontwikkelen van de nieuwe website voor uw organisatie.

Template-ontwikkeling

Cartel levert ook een beperkte keuze aan kant-en-klare templatewebsites voor bedrijven met een beperkt budget of de noodzaak om snel een website te lanceren. In dit segment bieden wij hiervoor een aantal goede alternatieven t.o.v. een maatwerkwebsite op basis van ons vertrouwde kwaliteitsniveau en met een aantal standaard opties op het gebied van vormgeving en lay-out.

Template-ontwikkeling
Intranet

Intranetoplossingen

Voor het eenvoudiger maken van de communicatie, het verbeteren van de informatievoorziening en het bevorderen van de binding binnen een organisatie is het in vele gevallen een uitkomst als u gebruik kunt maken van een professionele intranetoplossing. Er zijn talloze zaken waar u aan moet denken bij het inrichten van uw intranet teneinde ervoor te zorgen dat het succesvol binnen uw organisatie ingezet wordt. Maak gebruik van de expertise van Cartel op dit gebied.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bereikbaar

Get in touch